Romantische witte bloesem in het roze

van Arja Schrijver Fotografie

Romantische witte bloesem in het roze van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 625518
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Een romantische foto van witte bloesem die uit een bloesemboom hing, met op de achtergrond de roze bloesem van andere bloesembomen. Door de relatief grote afstand tussen de witte en de roze bloesembomen werd de achtergrond mooi vaag. De witte bloesems steken daar prachtig tegen af.
De witte bloesem lijkt net op witte rozen, maar als ik het goed begrijp behoort het geslacht Prunus tot de rozenfamilie, dus zo gek is dat niet. De witte bloesem is overigens niet helemaal wit, maar eerder wit met zachtroze. Alle witte en roze kleuren in deze foto geven de foto een romantische uitstraling.

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoDe meeste foto’s die ik maak, zijn eenvoudige en serene foto’s van de natuur, van de kleinste details van bloemen tot eindeloze landschappen. Die laatste fotografeer ik vaak op reis, als mijn man en ik samen op een motor door Europa trekken. Maar ik heb een brede interesse, dus nostalgische foto’s van Parijs of zwart-wit foto’s van abstracte objecten vind je ook bij mij. Wat voor foto het ook is, ik maak ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

https://www.arjaschrijver.nl

Alle werken