Romantische witte bloesem in het roze

- Werkcode: 625 518

Arja Schrijver Fotografie over Romantische witte bloesem in het roze

Een romantische foto van witte bloesem die uit een bloesemboom hing, met op de achtergrond de roze bloesem van andere bloesembomen. Door de relatief grote afstand tussen de witte en de roze bloesembomen werd de achtergrond mooi vaag. De witte bloesems steken daar prachtig tegen af.
De witte bloesem lijkt net op witte rozen, maar als ik het goed begrijp behoort het geslacht Prunus tot de rozenfamilie, dus zo gek is dat niet. De witte bloesem is overigens niet helemaal wit, maar eerder wit met zachtroze. Alle witte en roze kleuren in deze foto geven de foto een romantische uitstraling.
Arja Schrijver Fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Ik maak graag foto’s van de natuur, van kleurrijke bloemen tot de uitgestrekte landschappen van Schotland en Noorwegen. Foto's van Europese steden vind je ook in mijn shop. Wat voor foto's het ook zijn, ik creëer ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

Alle werken van Arja Schrijver Fotografie


Meer weten over Arja Schrijver Fotografie?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Romantische witte bloesem in het roze op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Romantische witte bloesem in het roze

Koop de foto Romantische witte bloesem in het roze van Arja Schrijver Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 625 518
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
135,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden