Een Werk aan de Muur shop

Rommel in mijn hoofd

- Werkcode: 1 040 659

Karin aan de muur over Rommel in mijn hoofd

Herkenbaar? Op sommige dagen voelt het alsof je hoofd een rommeltje is en wat je ook doet, het lukt niet om het georganiseerd te krijgen. Dit heb ik geprobeerd uit te beelden met dit unieke abstracte digitale schilderwerk. In mooie herfsttinten wat een industrieel of rustig interieur met houttonen een mooie aan/invulling geeft. Het is gemaakt als vierkant beeld wat mooi past op een kleine tussenmuur of boven een open haard. In de stijl van Salvador Dali omdat dat één van de schilders is die ik enorm bewonder.

Omdat dit een digitaal schilderwerk betreft is deze op aanvraag ook in andere kleuren te verkrijgen. Neem hiervoor contact met me op.
Karin aan de muur profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Karin aan de muur

Ik fotografeer een kleine 30 jaar. Waar het begon als plaatjes schieten tijdens de vakantie ging ik me er steeds meer voor interesseren. Sinds 2010 ben ik me meer gaan verdiepen in het vak fotografie. Het vastleggen van momenten, met name van dieren en natuur bleek mijn ultieme uitdaging. Nog steeds, na 10 jaar, ga ik er graag op uit om al het moois om ons heen vast te leggen op de gevoelige plaat.

Alle werken van Karin aan de muur


Waarom je kiest voor Rommel in mijn hoofd op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Rommel in mijn hoofd

Koop dit digital art werk Rommel in mijn hoofd van Karin aan de muur als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 040 659
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
110,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.