Rond en zacht abstract in zwart-wit

van Arja Schrijver Fotografie

Rond en zacht abstract in zwart-wit van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 71314
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Deze rustige, abstracte foto is onderdeel van een serie van zes zwart-wit foto's. In deze serie heb ik heb geëxperimenteerd met scherptediepte en met de vormen, schaduwen en lijnen van wc-rolletjes. Zowel bij deze foto als bij de foto "Abstract licht in zwart-wit" vond ik het mooi om te kijken wat voor abstract lijnenspel van lichte en donkere cirkels ik kon bereiken door het licht telkens wat te veranderen. Bij deze foto kwam ik uiteindelijk uit op subtiele en zachte lichtstreepjes tegen het donker en een enkel donker streepje tegen het licht. Het is een wat zachtere foto geworden dan de foto "Abstract licht in het zwart-wit", daar zijn de lijnen scherper.

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoDe meeste foto’s die ik maak, zijn eenvoudige en serene foto’s van de natuur, van de kleinste details van bloemen tot eindeloze landschappen. Die laatste fotografeer ik vaak op reis, als mijn man en ik samen op een motor door Europa trekken. Maar ik heb een brede interesse, dus nostalgische foto’s van Parijs of zwart-wit foto’s van abstracte objecten vind je ook bij mij. Wat voor foto het ook is, ik maak ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

https://www.arjaschrijver.nl

Alle werken