10% korting op Xpozer - Meer weten over Xpozer? Nog 16 uur geldig!

Werkcode: 35644

Rood! Gerbera

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

10% Xpozer korting t/m 17-12.
Nog 16 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Xpozer
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Eenvoud met details. In een heftig rood voor degene die durft. Een redelijk alledaagse roodkleurige Gerbera gefotografeerd op een rode achtergrond. Voor een fotografieproject was ik op zoek naar beelden die veel kleur bevatten. Een kleurrijke verzameling aan bloemen kon daarbij niet achterwege blijven. Vanuit verschillende posities en met verschillende belichtingsinstellingen heb ik de onderwerpen gefotografeerd. Spelen met de uitsnede, positie en scherptediepte. Tot ik voor deze opname uiteindelijk bij dit resultaat kwam. In nabewerking heb ik aan de linkerkant wat textuur toegevoegd voor een goede verdeling van details in de opnamen. En zo mag deze wat mij betreft aan de wand bij degene die op zoek is naar kleur!

Over Jean-Paul Wagemakers

Wat ooit (jaren '90) begon als reisfotografie, groeide uit tot een uit de hand lopende hobby. Fotografie werd een dagelijkse bezigheid. Kleurnegatief werd dia, aangevuld met fascinatie voor zwart-wit fotografie. De Kodak T-Max, Tri-X en Ilford films werden thuis ontwikkeld en afgedrukt. Begin 2000 liet ik de zwart-wit doka achter me om me verder onder te dompelen in de mogelijkheden van de digitale fotografie. Inmiddels ben ik dagelijks bezig met het plezier van beelden creëren en zaken die daar mee samenhangen in Breda en verre omgeving. Mijn fotowerken sieren inmiddels menig website, brochure en wand. Nog iedere keer kan ik daarvan met gepaste trots genieten!

Alle werken