Een Werk aan de Muur shop

Rood bloeiende cactus in de Namib woestijn

- Werkcode: 180347

Rietje Bulthuis over Rood bloeiende cactus in de Namib woestijn

Bloeiende cactus in de woestijn. Rode bloemen op cactussen van ongeveer 20 cm. hoog. Deze foto is gemaakt in de Namibwoestijn in Namibië.
Omdat ik een heel laag standpunt heb ingenomen en de camera een beetje omhoog heb gericht, lijken deze planten gigantisch. Dit is het effect van het kikvorsperspectief.
Gefotografeerd met een groothoeklens. Hoe een plant van 20 centimeter heel groot kan lijken.
Rietje Bulthuis profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Rietje Bulthuis

Ik fotografeer graag natuur en landschappen. Reizen is mijn passie. Mijn reisfoto's zijn puur en natuurlijk. Daarnaast vind ik het leuk om creatieve effecten toe te voegen, of nieuwe ontwerpen te maken, zo ontstaat digitale kunst. Ook kunst- en cultuuruitingen in andere landen hebben mijn belangstelling. Ik heb in mijn shop veel albums aangemaakt: panoramafoto's, landschappen, dieren, mensen, bloemen, diverse landen, boeddha's en nog veel meer. Er is ook een album met mijn favorieten. Naast fotografie houd ik me bezig met beeldhouwen en voorheen ook met schilderen. Mijn andere werk is te zien op http://www.rietjebulthuis.nl Wil je een foto downloaden? Dat kan, ik bied mijn foto's aan op: http://www.istockphoto.com/nl/portfolio/rbulthuis. Hier vind je ook andere foto's die minder geschikt zijn als afbeelding aan de muur.

Alle werken van Rietje Bulthuis


Waarom je kiest voor Rood bloeiende cactus in de Namib woestijn op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Rood bloeiende cactus in de Namib woestijn

Koop de foto Rood bloeiende cactus in de Namib woestijn van Rietje Bulthuis op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 180347
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
99 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.