Rood met wit

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 512920
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
81 gratis verzending!

Omschrijving

De klassieke roodwitte vliegenzwam, waar iedereen naar zoekt. Dit exemplaar vond ik naast het fietspad bij de P.C. Staalweg in Bilthoven. Daar lag ik op mijn buik om hem te fotograferen.
Duidelijk zichtbaar zijn de lamellen waaruit de sporen vallen. Deze lamellen zitten onder de hoed en zijn doorgaans niet goed zichtbaar, maar hier is de hoed naar boven gekruld.

Over Jan van der Knaap

Jan van der Knaap profielfotoHallo! Leuk dat u hier kijkt! Ik ben Jan vd Knaap, fotograaf in Utrecht. Ik houd mij normaal bezig met onder meer portretfotografie, voor mens en dier, en geef workshops om het meeste uit de camera te halen. Maar in de tussentijd vul ik hier mijn account met foto's die ik mooi vind. Dat kan eigenlijk van alles zijn, variërend van seizoensfoto's tot macrofotografie, of abstract tot landschappen en locaties. Nederland is een mooi land en mooie foto's zijn overal te vinden. Of het nu in mijn woonplaats Utrecht is, of Amsterdam, Purmerend, Hoorn of Leiden, ik heb altijd mijn camera bij me en ik kom altijd weer thuis met nieuw werk. In de praktijk ben ik dus in heel Nederland werkzaam. Kijk eens in mijn portfolio voor mooi werk aan uw muur, en bezoek ook eens mijn website op https://www.candela-fotografie.nl! Met hartelijke groet, Jan vd Knaap, Utrecht

Alle werken