Een Werk aan de Muur shop

Roodborstje op een tak

- Werkcode: 995 534

Jan van der Knaap over Roodborstje op een tak

Een roodborstje op een tak. Roodborstjes zie ik zelden, in de stadse stad zie ik vooral meerkoeten, eksters, mussen en in mindere mate reigers en aalscholvers. Dit roodborstje vond ik tijdens een wandeling in de bossen bij Egmond en Bergen, in de duinen van Noord-Holland. Hij bleef lekker zitten en kijken, ook toen ik mijn camera richtte. Ik had wel een zoomobjectief opgeklikt om hem niet te snel weg te jagen.
Een roodborstje is een kleine zangvogel van ongeveer 14 centimeter en komt algemeen voor in grote delen van Europa. Hij overwegend bruingrijs van kleur, en is te herkennen aan een bruine tot feloranje baard en keel, doorlopend tot vlak boven de snavel. Te vinden in tuinen, parken en bossen en 's winters ook meer in de stad. Zingt vaak en begint al vroeg te zingen, nog voor zonsopkomst. Bij gevaar roept hij "Tsjik, tsjik", maar deze was stil. Blijkbaar waren ik en de groep die erbij was niet gevaarlijk voor hem. De broedtijd is van april tot in juli.
Jan van der Knaap profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jan van der Knaap

Hallo! Leuk dat u hier kijkt! Ik ben Jan vd Knaap, fotograaf in Utrecht. Ik houd mij normaal bezig met onder meer portretfotografie, voor mens en dier, en geef workshops om het meeste uit de camera te halen. Maar in de tussentijd vul ik hier mijn account met foto's die ik mooi vind. Dat kan eigenlijk van alles zijn, variërend van seizoensfoto's tot macrofotografie, of abstract tot landschappen en locaties. Nederland is een mooi land en mooie foto's zijn overal te vinden. Of het nu in mijn woonplaats Utrecht is, of Amsterdam, Purmerend, Hoorn of Leiden, ik heb altijd mijn camera bij me en ik kom altijd weer thuis met nieuw werk. In de praktijk ben ik dus in heel Nederland werkzaam. Kijk eens in mijn portfolio voor mooi werk aan uw muur, en bezoek ook eens mijn website op https://www.candela-fotografie.nl! Met hartelijke groet, Jan vd Knaap, Utrecht

Alle werken van Jan van der Knaap


Meer weten over Jan van der Knaap?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Roodborstje op een tak op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Roodborstje op een tak

Koop de foto Roodborstje op een tak van Jan van der Knaap op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 995 534
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
103 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.