Een Werk aan de Muur shop

Roodborstje

- Werkcode: 784695

Erik Reijnders over Roodborstje

Een roodborstje een vogeltje dat tot de verbeelding spreekt. zo zeer zelfs dat het diertje in een oud Nederlands kinderliedje wordt bezongen. dit fraaie exemplaar ging keurig voor mij zitten alsof hij wilde zeggen "maak eens een portretje van mij" dit kan dan bij de mensen aan de muur, Heel modern op acryl bijvoorbeeld of gewoon als poster,
Erik Reijnders profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Erik Reijnders

Fotografie is mijn passie. Wanneer ik onderweg ben is mijn camera altijd in de buurt voor dat ene perfecte plaatje. Mijn werk is daardoor zeer uiteenlopend met een voorkeur voor natuur en detail.

Alle werken van Erik Reijnders


Waarom je kiest voor Roodborstje als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Roodborstje

Koop de illustratie Roodborstje van Erik Reijnders op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 784695
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
67 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.