Rots in een woeste zee

Werkcode: 766 399 Kopieer de werkcode

Fotojeanique . profielfoto Deze foto maakte ik in Zuid Afrika. Een artistieke foto doordat je van schuin bovenaf op de rots en kolkende oceaan kijkt. De golven deden me denken aan oude zeegezicht schilderijen met woeste golven en rotsen. Ik heb geprobeerd die sfeer te creëren in mijn foto. Een rots in de woeste zee. De vogels op de rots zijn aalscholvers.

Dit werk wordt aangeboden door Fotojeanique .

Al van kleins af aan ben ik gefascineerd door dieren en de natuur waarin ze leven.
Deze onderwerpen zijn dan ook altijd terug te vinden in mijn foto's. Ik heb de opleidingen tot manager dierverzorgster en beroepsfotograaf gevolgd en ben sinds 2020 professioneel fotograaf met mijn eigen bedrijf. Op mijn reizen fotografeer ik graag bijzondere dieren en plekken. Twee van die foto's is door National Geographic uitgekozen om in hun scheurkalender te mogen staan. Mijn foto's worden verder o.a. gepubliceerd in boeken en tijdschriften in binnen en buitenland zoals Columbus Travel Magazine en GezondNu. Als u een foto van mij koopt voor aan de muur dan wil ik u bij deze bedanken en heel veel plezier toewensen met de foto! Wilt u meer over mij weten of zien of er andere foto's zijn die u aan uw muur zou willen hebben? Kijk dan op mijn website https://www.fotojeanique.com

Meer weten over Fotojeanique .?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Annemieke
Nederland
5 / 5

Prachtig
Prima service, snelle levering, duidelijke mail over proces. In een woord prachtig. We gaan genieten van ons mooie canvasdoek aan de muur.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2020
Tineke
Nederland
4 / 5

Complimenten aan de medewerkers van Werk aan de Muur
De kennis en kunde is absoluut het vermelden waard. Er komt bij dat de vriendelijkheid van de medewerkers buitengewoon op prijs wordt gesteld.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021
Jenkykat
Nederland
5 / 5

Een geweldig bedrijf met zeer deskundige werknemers. Er wordt precies uitgelegd wat de mogelijkheden in materiaal zijn en denken ook mee als je niet helmaal (niet zo verwonderlijk) weet welk werk je op de muur wilt hebben. De keuze is zeer groot! Bij dit bedrijf nemen ze alle tijd voor je! Zeer tevreden over levertijd, klantenservice en het product zelf. TOP!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in februari 2018
Poelem
Nederland
5 / 5

Leuk contact met Lianne. Snelle reacties op mailtjes en komen hun afspraken goed na. We zijn erg blij met onze schilderijen!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2019
Inge
Nederland
4.5 / 5

Een prachtig schilderij, ik ben er hartstikke blij mee. Prima prijs, goede afwikkeling en snelle bezorging. Maar vooral een hele goede service via de mail. Lianne bedankt!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2018
dorine van de Oever
Nederland
5 / 5

Wat een top service, en wat bieden ze snelle en goede oplossingen. Ook denken ze fijn en snel met je mee. Het zijn echt toppers

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in november 2022
Anne Mombarg
Nederland
5 / 5

(Translated by Google) As an interior designer, I like working with WerkaandeMuur, because the price/quality ratio is good, the website is clear and well-arranged, because the possibilities are endless and my experience with the employees of WerkaandeMuur is very positive. They think along, are friendly and helpful and they keep agreements. (Original) Als interieurontwerper werk ik graag met WerkaandeMuur, omdat de prijs/kwaliteitverhouding goed is, de website duidelijk en overzichtelijk is, omdat de mogelijkheden eindeloos zijn en mijn ervaring met de medewerkers van WerkaandeMuur is zeer positief. Ze denken mee, zijn vriendelijk en behulpzaam en ze komen afspraken na.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2023
Wim Bolsens
Nederland
5 / 5

goede communicatie, snelle verzending, goed verpakt, mooie foto en kleuren, mooie kwaliteit canvas, net zoals een schilderij

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in mei 2023
Babette
Nederland
5 / 5

Prachtige, scherpe print op canvas, zeer zorgvuldig verpakt en heel snel geleverd. Ik ben uiterst tevreden!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2016
Marja Pelzer
Nederland
4.5 / 5

Kunst naar ons hart!
Mooie kunstwerken die in verschillende materialen uitgevoerd kunnen worden; snelle levertijd en handige website. Zeker de app waarmee je het kunstwerk virtueel kunt bekijken!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2022
Japke
Nederland
5 / 5

Service uitstekend
Na de bestelling uitstekend op de hoogte gehouden van het productieproces via mail.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
Henor
Nederland
5 / 5

Geweldig!
Een grote canvas foto besteld. Van 8n het begin duidelijke communicatie via mail en je wordt goed op de hoogte gehouden. De pribt zelf via koerier ontvangen. Geweldig verpakt en daarmee geen beschadigingen. De print zelf ziet er geweldig uit. Wat een topkwaliteit. Dit is echt zijn geld waard. Er zit zelfs een echtheidscertificaat bij van de drukker. Topzaak dit!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2020

Plus- en minpunten

  • Stevige panelen
  • In mat en glanzend verkrijgbaar
  • Modern zwevend effect met blind ophangsysteem
  • Kwetsbaar materiaal
  • Spiegelt (in glans uitvoering) met direct (kunst)licht

Aluminium kunst met museumkwaliteit

Fine-arts prints gelijmd op stevige aluminum panelen. Door het zwevende effect en hoge kwaliteit print creëer je een kunstgalerij bij je thuis of op kantoor.

Wat voor effect kies jij? Ga voor een matte of glanzende afwerking.

Meer weten?

Meer over Aluminium en de andere materialen vind je op:

Koop dit vogel kunstwerk Rots in een woeste zee van Fotojeanique . op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
248,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden