Rotsformaties bij St Abbs Head in Schotland

- Werkcode: 771 075

Arja Schrijver Fotografie over Rotsformaties bij St Abbs Head in Schotland

St Abbs Head is een prachtig natuurreservaat in het zuidoosten van Schotland. Het bestaat uit een landtong (niet op de foto) en grillige kustlijn met hoge kliffen en rotsen vanwaar je een schitterend uitzicht hebt op zee. Op de foto zie je het gelijknamige dorpje St Abbs met de haven.
De kustlijn in St Abbs Head is gedurende miljoenen jaren gevormd en bestaat uit diverse gesteenten. De landtong zelf is gevormd door lava die uit vulkanen stroomde.
Linksvoor op de foto zie je een prachtige rotsformatie die schaduwen werpt op een klif genaamd White Heugh. Rechts op de foto zie je nog net een stukje strand dat uit grote kiezelstenen bestaat. Het hele gebied is zeer de moeite waard om in te wandelen.
Leuk weetje: het dorpje en de omgeving van St Abbs zijn gebruikt in de film Avengers: Endgame uit 2019. In de film had het dorp de naam New Asgard, waar de overlevende Asgardiërs woonden, geleid door Thor. Om de filmopnames te vieren heeft de Scottish Borders Council een bord uitgebracht met de tekst "St Abbs Twinned with New Asgard", alsof het dorp een stedenband heeft met het fictieve dorp. Het bord is te zien bij de ingang van het dorp en naast het St Abbs Visitor Centre zodat bezoekers foto's kunnen maken.
Arja Schrijver Fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Ik maak graag foto’s van de natuur, van kleurrijke bloemen tot de uitgestrekte landschappen van Schotland en Noorwegen. Foto's van Europese steden vind je ook in mijn shop. Wat voor foto's het ook zijn, ik creëer ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

Alle werken van Arja Schrijver Fotografie


Meer weten over Arja Schrijver Fotografie?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Rotsformaties bij St Abbs Head in Schotland op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Rotsformaties bij St Abbs Head in Schotland

Koop de foto Rotsformaties bij St Abbs Head in Schotland van Arja Schrijver Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 771 075
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
135,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden