Rotterdam: De Doelen en het Schouwburgplein bij avond van Frans Blok

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 183123

8% korting
Nog 8 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
142 130 gratis verzending!

Omschrijving

Concert- en congresgebouw De Doelen in Rotterdam is een van de belangrijkste gebouwen uit de naoorlogse wederopbouwperiode van de stad. Het complex werd gebouwd naar een ontwerp van de architecten Kraaijvanger en Fledderus en geopend in 1966. Sinds 2015 is het officieel aangewezen als rijksmonument.

Op deze vroege avond in december weerspiegelt het gebouw in een nat Schouwburgplein, ook wel het IJzeren Plein genoemd, hoewel er ook veel hout en andere maritieme materialen in verwerkt zijn. Het plein werd in de jaren negentig aangelegd naar een ontwerp van landschapsbureau West 8 van Adriaan Geuze.

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Frans Blok profielfotoMijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken