Rotterdam: Graansilo en Rijnhaven bij avond

van Frans Blok

Rotterdam: Graansilo en Rijnhaven bij avond van Frans Blok

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 196394
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
142 gratis verzending!

Omschrijving

Rond de Rotterdamse Rijnhaven zijn in de laatste decennia de havenactiviteiten steeds meer vervangen door andere stedelijke functies als woningen, kantoren en horeca. Maar de graansilo van de firma Codrico op het schiereiland Katendrecht is nog steeds in bedrijf. Vooral 's avonds levert dit monumentale industriële complex, met de groen verlichte kubus op het dak, een imposant beeld op.

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Frans Blok profielfotoMijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken