Rotterdam: Ochtendspits op de Blaak van Frans Blok

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 189051

8% korting
Nog 9 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
142 130 gratis verzending!

Omschrijving

De Blaak was tot een Tweede Weredloorlog een van Rotterdams oude havenbekkens. Tegenwoordig is het een drukke verkeersweg dwars door het centrum.

We zien hier het drukke ochtendverkeer om een uur of acht op een januariochtend. Verder zien we links het kantoorgebouw Blaak 31 uit 2010, ontworpen door KCAP Architects and Planners. Daarnaast de in 2014 geopende Markthal, ontworpen door MVRDV, met aan de binnenzijde een reusachtig kunstwerk van Arno Coenen. Rechts zien we de boog en het opgetilde dak van station Blaak uit 1993 van architect Harry Reijnders.

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Frans Blok profielfotoMijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken