Rotterdam: Skyline-Panorama

van Frans Blok

Rotterdam: Skyline-Panorama van Frans Blok

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 154075

Profiteer tijdelijk van 10% Black Weekend korting op de gehele collectie!
Nog 1 dag en 2 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
151 135 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen
10% korting verrekend!

Omschrijving

Rotterdam is de enige Nederlandse stad met een skyline van enige betekenis. Dit panorama toont een fragment van die skyline, gezien vanuit het westen. Een kleurrijke verzameling woon- en kantoortorens.

Van links naar rechts zijn onder andere te zien: de Hofpoort (voormalig Shell-gebouw), de Lijnbaanflats, bankgebouw MeesPierson, de B-tower, de Karel Doorman, Beurs World Trade Center, De Coolse Poort, de Schielandtoren, Robeco, voormalig Fortis, Rabobank, de Coopvaert en de Leuveflat.

Het panorama is gemaakt door het combineren van drie verschillende foto's gemaakt vanaf de bovenste verdieping van het Erasmus MC. Het resultaat is vervolgens uitgebreid bewerkt in Photoshop om het een getekende, schilderachtige uitstraling te geven.

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Frans Blok profielfotoMijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken