Rotterdam Skyline

- Werkcode: 339 217

Arjen Roos over Rotterdam Skyline

De skyline van de Kop van Zuid in Rotterdam met grote wolkenpartij geschilderd en getekend met donkere inkt.

Voor dit werk heb ik een foto genomen vanaf Rotterdam zuid gebruikt als uitgangswaarde. Met name het hoge contrast van de dunne inkt met de inktdruipers tot gevolg sprak me erg aan.
Doordat ik het werk te zwart wit vond na de tekening heb ik nog wat aquarel gebruikt om wat textuur in de lucht en in het water te creëren.

Zelf ben ik geen Rotterdammer maar woon al vele jaren in de omgeving van Rotterdam dus is het niet heel vreemd om deze prachtige en zeer fotogenieke stad veel in mijn werken te gebruiken. Met name het deel van Rotterdam wat ook hier de hoofdrolspeler is namelijk de Kop van Zuid en de Erasmusbrug vind ik zelf prachtig om te zien. Het oude Holland Amerika line gebouw en hotel New York gecombineerd met zoveel moderne architectuur is een parel om naar te kijken. Ik ben daarom regelmatig op of rond de westerkade of parkkade te vinden om deze richting in te fotograferen.
Bij dit werk is het echter het uitzicht vanaf het Buizenpark richting te Erasmusbrug gebruikt als basis.
Arjen Roos profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Arjen Roos

In een ver verleden heb ik veel met photoshop gewerkt, dus toen ik als hobby steeds vaker ging fotograferen was het als vanzelf dat ik in photoshop mijn foto's nog iets mee kon geven.
Tegenwoordig leunt mijn werk zeer sterk op het gebruik van beeld bewerkings software om zowel mijn foto's als mijn digitale tekeningen en schilderijen helemaal af te maken.
Als ik mijn onderwerp niet kan fotograferen of tekenenen/schilderen dan is daar altijd nog de 3d modeleer software waardoor zo'n beetje alles mogelijk wordt.
Op mijn website ArjenRoos.nl staat meer informatie en worden een groot aantal werken extra uitgelicht. Op ArjenRoos.com staat veel informatie over hoe mijn werken tot stand komen.
Mocht een digitaal schilderij het net niet zijn voor u vanwege een verkeerde kleur, toning, formaat of iets dergelijks neem gerust contact met mij op om te bespreken of aanpassingen die u graag zou zien mogelijk zijn.

Alle werken van Arjen Roos


Meer weten over Arjen Roos?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Rotterdam Skyline op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Rotterdam Skyline

Koop dit digital art werk Rotterdam Skyline van Arjen Roos als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 339 217
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
135,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden