Rotterdam Skyline

- Werkcode: 656 941

Photo Wall Decoration over Rotterdam Skyline

Als je van architectuur houdt, dan moet je in Rotterdam zijn! Vooral in de omgeving van de Kop van Zuid staan prachtige gebouwen van o.a. Koolhaas en natuurlijk de Erasmusbrug. Daarnaast heb je natuurlijk ook nog de Markthal, de Kubuswoningen en niet te vergeten het prachtige uitzicht vanaf de Euromast.

Ja, dan snap je wel dat ik met plezier afreis naar deze stad om te gaan fotograferen. Zo ook deze dag, een mooie heldere nazomermiddag. De keuze was gevallen op deze plek, vanaf waar je een mooi overzicht hebt van de Erasmusbrug èn de gebouwen aan de Wilhelminakade in één frame.

Met een beetje geluk wordt het een mooie zonsondergang. De voorspellingen waren goed maar dan nog is het altijd afwachten wat moeder natuur voor ons in petto heeft. Uiteindelijk werd ik beloond met mooie warme en heldere tinten.

Tevreden kon ik weer naar huis gaan om deze opname geschikt te maken voor mijn shop hier bij werk aan de muur. Wat mij betreft ben ik daar in geslaagd en hopelijk denkt u er net zo over.
Photo Wall Decoration profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Photo Wall Decoration

Photo Wall Decoration Shop, een prachtige verzameling van hoge kwaliteit wanddecoraties voor aan de muur thuis of voor op kantoor. Hier vindt u unieke beelden van onder andere New York, San Francisco, Chicago en Los Angeles maar ook natuurlijk van Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en niet te vergeten Haarlem. Naast de stadsgezichten staan er ook prachtige afbeeldingen van landschappen en architectuur in mijn shop. Dit allemaal door mijzelf gemaakt en met veel passie en toewijding bewerkt.

Voor meer mogelijkheden, suggesties en ander vragen, kunt u terecht via de contact pagina van Werk aan de Muur contact of stuur een mailtje naar info@photowalldecoration.com

Meer werk van mij kunt u vinden op o.a. https://www.flickr.com/photos/from-reinier waar ik de meeste foto's die ik maak online zet en op mijn websites https://photoartwalldecoration.com/ en https://photowalldecoration.shop/

Met vriendelijke groet,

Reinier Snijders, Photo Wall Decoration

Alle werken van Photo Wall Decoration


Meer weten over Photo Wall Decoration?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Rotterdam Skyline op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Rotterdam Skyline

Koop de foto Rotterdam Skyline van Photo Wall Decoration op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 656 941
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
163,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden