Rotterdam: Waterstad in de ochtend van Frans Blok

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 187894

8% korting
Nog 7 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
142 130 gratis verzending!

Omschrijving

Waterstad is de naam van het deel van Rotterdam tussen de Hoogstraat en de Nieuwe Maas. In het begin van de 17e eeuw vond hier de eerste grote stadsuitbreiding plaats. In die tijd ontstonden werden onder andere de Leuvehaven (links in beeld) en de Scheepmakershaven (rechts) gegraven.

Sinds de havenactiviteiten westwaarts zijn verplaatst zijn de oude haven van de Waterstad vooral in gebruik als openluchtmuseum voor historische schepen; we zien hier onder andere een drijvende kraan en de driemaster Oosterschelde. Het Wijnhaveneiland, rechts, is vooral een woonwijk. Op de achtergrond zijn nog enkele kantoor- en woontorens in de Rotterdamse binnenstad te zien.

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Frans Blok profielfotoMijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken