Rotterdam, boten & buildings

- Werkcode: 975 253

Frans Blok over Rotterdam, boten & buildings

Alsof je van onder het wateroppervlak omhoog kijkt naar twee zaken die de omgeving van het Wijnhaveneiland in Rotterdam zo bijzonder maken: historische schepen en moderne gebouwen.

We zien van links naar rechts de woontorens 100 Hoog, The Muse en Casanova en helemaal rechts het gebouw van de Hogeschool waarin de Wilem de Kooning-academie gevestigd is. Samen met de schepen levert het een erg kleurig beeld op.

In werkelijkheid is de foto natuurlijk gemaakt vanaf de kade, maar op deze bijna windstille voorjaarsdag gaf het bijna rimpelloze oppervlak in de Wijnhaven de term "waterspiegel" wel een nieuwe betekenis.
Frans Blok profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Mijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken van Frans Blok


Waarom je kiest voor Rotterdam, boten & buildings als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Rotterdam, boten & buildings

Koop de foto Rotterdam, boten & buildings van Frans Blok op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 975 253
Kies het materiaal Meer info
Fotoprint
Kies opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
103,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden