Een Werk aan de Muur shop

Rotterdam by Night - Erasmusbrug

- Werkcode: 971 729

Marion Raaijmakers over Rotterdam by Night - Erasmusbrug

De Erasmusbrug gevangen tijdens het blauwe uurtje, terwijl de lichtjes in de stad Rotterdam langzaam ontstoken worden. Schepen, veerboten, watertaxi's varen af en aan over de Nieuwe Maas. De Erasmusbrug steekt met kop en schouders uit boven de Kop van Zuid. Een mooi sfeerbeeld van de skyline van de havenstad door middel van avondfotografie
Marion Raaijmakers profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Marion Raaijmakers

Fotograaf, reiziger, wereldburger. Met mijn fotografie wil ik mijn visie op de wereld en de mensen daarin delen. Geïnspireerd door mijn reizen, hoop ik het verhaal te vertellen van de mensen die ik ontmoet en de omgeving waar ze wonen.

Alle werken van Marion Raaijmakers


Waarom je kiest voor Rotterdam by Night - Erasmusbrug als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Rotterdam by Night - Erasmusbrug

Koop de foto Rotterdam by Night - Erasmusbrug van Marion Raaijmakers op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 971 729
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
68 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.