Rotterdam: de Coolsingel bij avond

van Frans Blok

Rotterdam: de Coolsingel bij avond van Frans Blok

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 195103
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
142 gratis verzending!

Omschrijving

Vroeg op een zaterdagavond in december op Rotterdams bekendste boulevard. Door de lange sluitertijd lijken mensen op dit drukke uur helemaal afwezig. Van auto's zijn vooral de lichtstrepen te zien. Van rechts schuift een tram als een schim het beeld in. de bomen zijn versierd met kerstlichtjes. Op de achtergrond staat het zeventiende-eeuwse Schielandhuis tussen de moderne hoogbouw van Schielandtoren, HBU, Robeco en voormalig Fortis.

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Frans Blok profielfotoMijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken