Rotterdam: de Nieuwe Maas in het blauwe uur van Frans Blok

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 188678

8% korting
Nog 8 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
142 130 gratis verzending!

Omschrijving

's Ochtends vroeg op de Nieuwe Maas in Rotterdam. Het wordt langzaam lichter maar de sluitertijd is nog zodanig lang dat het water en de boeien op de rivier vervagen.

De Nieuwe Maas, de rivier waar de stad zijn status als wereldhaven dankt, heeft niet zoveel te maken met de Maas die vanuit België ons land binnenkomt, maar is eigenlijk een voortzetting van de Rijn onder een andere naam.

We zien hier rechts een aantal woon- en kantoortorens aan de Boompjes, met daarachter het stadscentrum. Links zien we het Noordereiland dat midden in de rivier ligt. Daarachter zijn het gebouw De Rotterdam en de Erasmusbrug zichtbaar. Op de achtergrond is ook dat andere icoon van de stad, de Euromast, nog te zien.

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Frans Blok profielfotoMijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken