Een Werk aan de Muur shop

Rotterdam gebouw De Rotterdam in multiple exposure

- Werkcode: 993 473

Marianne van der Zee over Rotterdam gebouw De Rotterdam in multiple exposure

Op onze fotoclub zijn we de laatste tijd meer en meer bezig met de nieuwe mogelijkheden die de huidige camera's en Fotografie programma's zoals Photoshop ons geven.

Je ziet het ook online steeds vaker voorbij komen, dingen zoals beweging, multiple exposure, 3D etc.

Het is alsof we door de computer en de digitale camera's nieuwe penselen hebben gekregen :-)

Ik mag graag wat proberen en dit mooie gebouw van Rem Koolhaas in Rotterdam op de Kop van Zuid was bij uitstek geschikt om te zien of Multiple exposure (beelden over elkaar heen) ook bij gebouwen kunnen werken.

Zelf ben ik blij met het resultaat. Het veranderd een strak modern gebouw met strakke lijnen in een "zacht" bouwwerk.
Marianne van der Zee profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Marianne van der Zee

Ik geniet ervan om de dingen die me aanspreken te kunnen vastleggen met mijn camera. Hoewel ooit gestart als architectuurfotograaf vind ik het werken in en met andere disciplines ook erg leuk en uitdagend. Kleuren, lijnen, vormen vastleggen of een "eigen beeld" creëren, ik doe het allemaal even graag.


Opleiding:

Ik ben gestart met een opleiding voor architectuur fotografie met als mentor Robert Oerlemans docent fotografie kunstacademie Den Haag.
Later gevolgd door een 4 jarige art-studie "beeldend" bij het UCK te Utrecht en een cursus zeefdrukken bij het CKE te Eindhoven.

Hoewel ik nog steeds, nu als vrij werk, in hoofdzaak architectuur fotografeer vind ik het werken in en met andere disciplines ook uitdagend.
Bijvoorbeeld door het maken van collages, fotograferen van natuur- in de sfeer van de 17e eeuw of het combineren van tekenen en fotografie met
Photoshop. Ook een "eigen beeld" creëren door middel van uitsneden van foto's of combinaties van technieken/materialen/collages is iets wat ik graag doe.

Voor de architectuur fotografie gaat mijn voorliefde uit naar moderne architectuur liefst gefotografeerd in zwart-wit hetgeen, in mijn beleving,
het lijnenspel beter tot zijn recht doet komen.

Alle werken van Marianne van der Zee


Waarom je kiest voor Rotterdam gebouw De Rotterdam in multiple exposure op aluminium dibond

  • Wij hebben een schilderij van aluminium dibond gekocht bij werkaandemuur. We zijn super blij met de kwaliteit en het staat perfect in ons interieur.
  • Haarscherpe afdrukken
  • Modern zwevend effect met blind ophangsysteem
  • Stevige panelen

Rotterdam gebouw De Rotterdam in multiple exposure

Koop dit digital art werk Rotterdam gebouw De Rotterdam in multiple exposure van Marianne van der Zee als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 993 473
Kies het materiaal Meer informatie
Aluminium
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
225 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.