Werkcode: 277478

Rotterdam in Kaart - Blauw Aquarel 3:2 - witte kader

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Kaart van Rotterdam in blauwe aquarel met een 3:2. Deze kaart van Rotterdam is voorzien van een witte kaderrand en door zijn verhouding is het uitermate geschikt als een print op het materiaal "Xpozer" met de volgende formaten: 45x30cm | 90x60cm | 180x120cm.
Wilt u deze kaart liever zonder witte kaderrand? Neem dan telefonisch contact op met Fela (stylist & klantenservice) voor persoonlijk advies via Tel. 023 205 22 44. Om het snel te kunnen vinden vermeld dan het volgende art.nummer: 277478

Moderne en artistieke plattegrond van Rotterdam als sfeervolle eyecatcher voor aan de muur.
Deze kaart toont het gehele Centrum van Rotterdam en de omliggende wijken en deelgemeenten zoals Hillegersberg, Charlois, Slinge, Zuidplein, Kralingen, Delfshaven, Pernis enz.

Deze kaart is ook in een groene kleur verkrijgbaar.
Wenst u deze kaart liever in een andere kleur? Dat kan!
Vraag naar de mogelijkheden.
Voor meer kaarten en info over de kunstenaar kijkt u op zijn website: www.wereldkaarten.shop

Over Wereldkaarten. shop

Welkom bij de unieke kaartencollectie van Wereldkaarten.Shop
Wereldkaarten zijn 'story starters' en zorgen zowel thuis als op kantoor voor leuke en interessante gesprekken over de mooie locaties die wij met z'n allen hebben bezocht op onze mooie planeet. Bestel hier de mooiste wereldkaarten, landkaarten en stadsplattegronden voor aan je muur. De collectie bestaat uit artistieke en moderne wereld- en landkaarten die geïllustreerd zijn door grafisch ontwerper Ricardo Bouman uit Zoetermeer.
Bekijk de officiele webshop op: https://www.wereldkaarten.shop

Alle werken