Rotterdam in beeld

- Werkcode: 1 076 739

Erik Reijnders over Rotterdam in beeld

Rotterdam een bruizende stad aan de maas, Rotterdam is waar het gebeurd. Niet luullen maar poetsen. de havan, de architectuur en hun eigen bier. druk en dynamisch. Dynamisch als dit werk, Een spiegeling of reflectie. Het is net hoe je het wilt zien. Net als de stad snel en in beweging, scherp en zacht vloeiend en strak. Tijd voor een andere kijk tijd voor tijdloos. dit werk misstaat niet in een druk bezocht café of zomaar bij jou aan de muur. terwijl he hier naar kijkt geniet je van zo'n onvolprezen Rotterdams biertje.
Erik Reijnders profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Erik Reijnders

Fotografie is mijn passie. Wanneer ik onderweg ben is mijn camera altijd in de buurt voor dat ene perfecte plaatje. Mijn werk is daardoor zeer uiteenlopend , Kijk rustig rond in mijn diverse shop's . Er is voor elk vertrek voor elke ruimte iets bijzonders te vinden . Wil jij echt iets wat je niet bij de buurvrouw tegen komt? Dan is mijn fotografie en of mijn kunst , jou startpunt!

Alle werken van Erik Reijnders


Waarom je kiest voor Rotterdam in beeld als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Rotterdam in beeld

Koop dit digital art werk Rotterdam in beeld van Erik Reijnders als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 076 739
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
75,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden