Werkcode: 340925

Rotterdam skyline vanaf de Maasboulevard - 3

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Rotterdam skyline vanaf de Maasboulevard.

Op deze foto zijn drie Rotterdamse bruggen te zien, namelijk de 'Hef', de Willemsbrug en de Erasmusbrug. De foto is gemaakt in november 2014 vanaf de Maasboulevard.
Elke keer geniet ik er weer van om foto's te maken in Rotterdam. Er zijn veel plaatsen waar de prachtige architectuur mooi vast te leggen is. Deze foto heb ik gemaakt rond zonsondergang met behulp van een grijsfilter. Ik heb een grijsfilter gebruikt om de beweging in de wolken vast te leggen en het water mooi glad te maken.

Over Tux Photography

Leuk dat u mijn shop bezoekt! Fotograferen is een van mijn grootste passies. De mooie dingen die ik zie, leg ik graag vast. En dát wil ik graag delen met anderen. Naast de foto's in deze shop heb ik op https://tuxphotography.com een groot aantal andere foto's staan. Mocht daar een foto tussen zitten waar u interesse in heeft, stuur dan gerust een e-mail naar info @ tuxphotography .com (zonder spaties). Kijk ook eens in mijn andere shop: https://shop.tuxphotography.com/ :-)

Alle werken