Rotterdam: spiegeling in de Westersingel

van Frans Blok

Rotterdam: spiegeling in de Westersingel van Frans Blok

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 195843
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
142 gratis verzending!

Omschrijving

Twee bomen lijken naar elkaar uit te reiken over het spiegelgladde water van de Westersingel.

Deze singel werd halverwege de negentiende eeuw aangelegd als onderdeel van het waterplan van stadsarchitect ingenieur W.N. Rose. Dat was bedoeld om de kwaliteit van het oppervlakte water in Rotterdam te verbeteren, maar schiep ook een aangenaam woonmilieu voor de herenhuizen die hier in de periode tussen 1870 en 1900 gebouwd werden.

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Frans Blok profielfotoMijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken