Rotterdam tussen Willemswerf en Willemsbrug van Frans Blok

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 189070

8% korting
Nog 7 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
142 130 gratis verzending!

Omschrijving

Een zonsopkomst gezien vanaf het Noordereiland in Rotterdam. De lucht kleurt in een mooie mengeling van rood, paars en blauw.

Geheel links in beeld zien we kantoorgebouw de Willemswerf, bijgenaamd de glijbaan, gebouwd in de jaren tachtig naar een ontwerp van Wim Quist. Geheel rechts een van de rode pylonen van de Willemsbrug, opgeleverd in 1981.

Daartussen onder andere, ongeveer midden in het beeld, twee bekende Rotterdamse gebouwen: het Potlood en het Witte Huis.

Het lage gebouw net rechts van de Willemswerf is het voormalige landhoofd van de oude Willemsbrug, waarop tegenwoordig een sportschool is gevestigd.

Op de voorgrond uiteraard het door de lange sluitertijd vervagende water van de Nieuwe Maas.

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Frans Blok profielfotoMijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken