Rotterdam van boven: Een Gouden Uur Uitzicht vanaf de Euromast

- Werkcode: 814 151

Jeroen Kleiberg over Rotterdam van boven: Een Gouden Uur Uitzicht vanaf de Euromast

De foto toont een adembenemend uitzicht op het centrum van Rotterdam tijdens het gouden uur, genomen vanaf de Euromast. In de verte zijn de Erasmusbrug en de Kop van Zuid te zien, met op de voorgrond het Erasmuspark. Het park baadt in warm, gouden licht, waardoor de weelderige zomerkleuren van de bomen en het gebladerte goed uitkomen. Het Erasmuspark ligt aan de rand van het centrum en staat bekend om zijn grote verzameling oude bomen en kronkelende vijvers, waardoor een vredig en idyllisch tafereel ontstaat. Het beeld toont de unieke mix van modern stadsbeeld en natuurlijke schoonheid van Rotterdam. Het uitzicht vanaf de Euromast biedt een panoramisch perspectief van de stad, met de Erasmusbrug en de Kop van Zuid als belangrijkste blikvangers, en het Erasmuspark dat een vleugje groen en rust toevoegt aan het tafereel. Het benadrukt de diversiteit van het Rotterdamse landschap en het belang van het behoud van natuurgebieden in de stad.
Jeroen Kleiberg profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jeroen Kleiberg

Laat je meenemen op een reis langs de mooiste plekken van de wereld. Mijn passie voor het buitenleven en minder bekende bestemmingen inspireert mij om de wereld te verkennen en vast te leggen in prachtige beelden. Van ongerepte natuur tot drukke stadsgezichten, elke locatie heeft zijn eigen unieke schoonheid.

Als ik de wereld niet op de fiets verken, fotografeer ik graag de skylines van de stad. Op https://www.bestemmingonbekend.nl publiceer ik mijn reisverhalenl. Check gerust mijn portfolio op https://www.jeroenkleiberg.com

Laat u inspireren door de unieke beelden die ik tijdens mijn reizen heb vastgelegd en haal een stukje van de wereld in huis door een foto te kopen die ik hier aanbied.

Alle werken van Jeroen Kleiberg


Waarom je kiest voor Rotterdam van boven: Een Gouden Uur Uitzicht vanaf de Euromast op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Rotterdam van boven: Een Gouden Uur Uitzicht vanaf de Euromast

Koop de foto Rotterdam van boven: Een Gouden Uur Uitzicht vanaf de Euromast van Jeroen Kleiberg op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 814 151
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
106,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden