Rotterdam: zonsondergang boven de Nieuwe Maas

van Frans Blok

Rotterdam: zonsondergang boven de Nieuwe Maas van Frans Blok

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 191831
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
198 gratis verzending!

Omschrijving

Een fraaie zonsondergang boven de nieuwe Maas, eind januari: de lucht kleurt paars, rood en blauw en vormt een mooi contrast met het geel van de stadslichten.

Dit panorama is samengesteld uit drie foto's, gemaakt vanaf de kade bij Hotel New York op de Wilhelminapier. We zien geheel links de woontorens van Katendrecht, met rechts daarvan het ontluchtingsgebouw van de Maastunnel, het Charloise Hoofd en de schepen en kranen bij de Waalhaven.

Nog verder naar rechts: het andere ontluchtingsgebouw van de tunnel, de Parkkade, de Euromast, de Westerlaantoren en de vooroorlogse panden langs de Westerkade.

Op de achtergrond zien we de Twin Towers van het Erasmus MC met daarvoor de historische schepen in de Veerhaven. Het felverlichte gebouw is het Wereldmuseum aan de Willemskade.

Het beeld eindigt bij de Spido en de woontorens aan de voet van de Erasmusbrug.

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Frans Blok profielfotoMijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken