Rotterdamse bruggen bij avond van Frans Blok

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 180557

8% korting
Nog 8 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
142 130 gratis verzending!

Omschrijving

De avond valt over Rotterdam. Gezien vanaf de Kralingse oever van de Nieuwe Maas hebben we hier een aantal Rotterdamse bruggen in beeld. In het midden de twee torens van de Hef, de voormalige spoorbrug die inmiddels de status van Rijksmonument heeft. Minder in het oog springend is vlak achter de Hef de Koninginnebrug, beide bruggen overspannen de Koningshaven tussen de wijk Feijenoord, links, en het Noordereiland, rechts.

Het "val" van de Hef, het bewegende middendeel ontbreekt tijdelijk in verband met onderhoud maar daardoor is er vrij zicht op een andere fameuze brug, de Erasmusbrug.

Links op de foto zien we het kantoor van Unilever dat over de Blue Band-fabriek heen gebouwd is. Dat gebouw, in feite een wolkenkrabber op zijn kant, heet officieel, inderdaad, De Brug.

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Frans Blok profielfotoMijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken