Geschilderde Rotterdamse daken II

Werkcode: 451 668 Kopieer de werkcode

Arjen Roos profielfoto In het digitaal schilderij "Geschilderde Rotterdamse daken II" nemen we een kijkje op een stukje skyline van de bruisende stad Rotterdam. Vanaf de locatie bij de "oude" V&D aan het einde van de bekende koopgoot, biedt dit werk een uniek perspectief op de stad.

De schilderachtige skyline strekt zich uit over het doek, met de kenmerkende architectuur en hoogbouw die Rotterdam zo herkenbaar maken. Het spel van licht en schaduw op de daken voegt diepte en textuur toe aan het schilderij.

De kleuren zijn zorgvuldig gekozen om de sfeer van de stad vast te leggen. Levendige tinten van blauw en grijs weerspiegelen de moderne en dynamische uitstraling van Rotterdam. De verschillende lijnen en vormen creëren een gevoel van beweging en energie, waardoor het werk tot leven komt.

Met oog voor detail zijn de karakteristieke elementen van de Rotterdamse skyline tot in de kleinste nuances weergegeven. De iconische gebouwen, zoals de Erasmusbrug en de Euromast, zijn herkenbaar en voegen een extra laag aan het schilderij toe.

"Geschilderde Rotterdamse daken II" is een eerbetoon aan de stad Rotterdam en haar unieke architectuur. Het brengt de levendigheid en de spirit van de stad naar voren en nodigt de kijker uit om een moment te nemen en te genieten van de dynamiek van de stad.

Dit digitale schilderij is een prachtige toevoeging aan elk interieur. Het creëert een sfeer van stedelijke allure en brengt een stukje Rotterdamse trots in huis. Laat je betoveren door de geschilderde Rotterdamse daken en geniet van de schoonheid van deze bijzondere stad.

Dit werk wordt aangeboden door Arjen Roos

Mijn werk valt binnen de stijl van moderne Pop Art en Expressionisme, met een vleugje Modernisme. Ik speel graag met contrasten in zowel licht, kleur als onderwerpen. Daarnaast heeft de kleur rood een speciaal plekje in mijn hart.

Met mijn werken vertel ik graag verhalen, maar ik maak ook portretten en abstracte werken. Meestal gebruik ik mixed media, soms zo duidelijk dat het werk een collage wordt.

Als ik mijn onderwerp niet kan fotograferen of tekenen/schilderen, dan maak ik gebruik van 3D-modelleersoftware, waardoor vrijwel alles mogelijk wordt.

Neem een kijkje op mijn website, https://www.ArjenRoos.nl, voor nog meer van mijn werk en waar enkele gelimiteerde oplages en een aantal werken ten behoeve van het goede doel te vinden zijn.

Meer weten over Arjen Roos?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.731 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Jolanda Jansen
    Nederland
    5 / 5

    Mooi werk.
    Heb nu 3 keer iets besteld. Ben erg tevreden.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2019
    Taco Davids
    Nederland
    5 / 5

    (Translated by Google) Many choices and very good quality, which leads to beautiful results (Original) Vele keuzes en zeer goede kwaliteit, wat uitblinkt tot prachtig resultaat

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juli 2023
    Marleen
    Nederland
    5 / 5

    Keurig en snel geleverd
    Ben erg tevreden, keurig en snel geleverd en contact per mail erg duidelijk

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2021
    Truus
    Nederland
    5 / 5

    Zeer tevreden!
    Tijdens het vervoer was er een beschadiging opgetreden. Dit is door Werkaandemuur keurig en netjes opgelost. Met als resultaat dat wij nu een pracht van een kunstwerk in onze woonkamer hebben hangen.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2023
    Frodo
    Nederland
    5 / 5

    Mooie producten goede service Bezorging op gewenste dag

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2019
    Charles
    Nederland
    5 / 5

    Mooie collectie, duidelijke website en het persoonlijke advies. Dank je wel Fela! Dit bedrijf scoort op alle punten een 10.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2018
    Rijndam Revalidatiecentrum
    Nederland
    5 / 5

    Een hele goede begeleiding bij de aankoop van de fotowerken. Tonen souplesse, zijn meedenkend en meewerkend van begin tot eindaflevering van het produkt. Heel enthousiaste reacties van mensen ontvangen die onze foto´s zien. De werken voegen iets extra´s toe aan de beleving van de ruimtes.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2017
    Samira
    Nederland
    5 / 5

    Super van begin tot eind
    Prachtig product en super service! De

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
    Flyovermanagement
    Nederland
    5 / 5

    Vriendelijk, goede service, hebben gevoel over het doen van zo'n waardevolle aankoop

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2017
    Willem Veldhoen Rensa
    Nederland
    5 / 5

    Duidelijk overzicht van de werken Advisering op maat Prijs/kwaliteit prima in orde Deskundige en zeer vriendelijke medewerkers.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2018
    Eberhard
    Nederland
    5 / 5

    Er zit echt passie en inzet achter !!!
    Werk aan de Muur,...…….ik ken ze al jaren !!! Ze zijn gewoon goed !!! ====================

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
    Sef van Gurp
    Nederland
    5 / 5

    Helaas zat er bij de levering stof achter het glas. Het schilderij is gratis opgehaald en de stof is verwijderd. Prima service

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in mei 2021

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop de Rotterdam foto Geschilderde Rotterdamse daken II van Arjen Roos op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
Je hebt gekozen voor een doorlopende zijkant. Niet het hele werk zal van de voorkant te zien zijn.
131,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden