Een Werk aan de Muur shop

Roze bloesem in bloesemboom

- Werkcode: 625520

Arja Schrijver Fotografie over Roze bloesem in bloesemboom

Deze bloesemtak vol roze bloesem was te vinden in een bloesemboom die volledig in bloei stond. De boom was op het hoogtepunt van zijn bloei, wat echt een schitterend gezicht was. Vooral ook omdat er meerdere bloesembomen prachtig in een rijtje stonden te bloeien. Op de achtergrond kun je nog een van die andere bloesembomen zien. Dat zorgt voor een zachte, roze achtergrond en zo wordt het geheel een mooi gekleurd plaatje van uitbundige bloesem in het voorjaar.
Ik heb de foto wat lichter gemaakt qua kleur, zodat er een frisse foto ontstaat die echt een voorjaarsgevoel en vrolijkheid kan brengen in je interieur.
Arja Schrijver Fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

De meeste foto’s die ik maak, zijn foto’s van de natuur, van kleurrijke bloemen tot eindeloze landschappen. Die laatste fotografeer ik vaak op reis, als mijn man en ik samen door Europa trekken. Op die reizen komen we ook nog wel eens in Europese steden, dus nostalgische foto’s van Parijs of romantische beelden uit Venetië vind je ook bij mij. Wat voor foto het ook is, ik maak en bewerk ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

Alle werken van Arja Schrijver Fotografie


Meer weten over Arja Schrijver Fotografie?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Roze bloesem in bloesemboom op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Roze bloesem in bloesemboom

Koop de foto Roze bloesem in bloesemboom van Arja Schrijver Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 625520
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.