Roze bloesem in bloesemboom

van Arja Schrijver Fotografie

Roze bloesem in bloesemboom van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 625520
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Deze bloesemtak vol roze bloesem was te vinden in een bloesemboom die volledig in bloei stond. De boom was op het hoogtepunt van zijn bloei, wat echt een schitterend gezicht was. Vooral ook omdat er meerdere bloesembomen prachtig in een rijtje stonden te bloeien. Op de achtergrond kun je nog een van die andere bloesembomen zien. Dat zorgt voor een zachte, roze achtergrond en zo wordt het geheel een mooi gekleurd plaatje van uitbundige bloesem in het voorjaar.
Ik heb de foto wat lichter gemaakt qua kleur, zodat er een frisse foto ontstaat die echt een voorjaarsgevoel en vrolijkheid kan brengen in je interieur.

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoDe meeste foto’s die ik maak, zijn eenvoudige en serene foto’s van de natuur, van de kleinste details van bloemen tot eindeloze landschappen. Die laatste fotografeer ik vaak op reis, als mijn man en ik samen op een motor door Europa trekken. Maar ik heb een brede interesse, dus nostalgische foto’s van Parijs of zwart-wit foto’s van abstracte objecten vind je ook bij mij. Wat voor foto het ook is, ik maak ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

https://www.arjaschrijver.nl

Alle werken