Roze bloesem met hommel

van Arja Schrijver Fotografie

Roze bloesem met hommel van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 625515
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Soms heb je van die momenten in de fotografie die kleine geschenkjes zijn. Dit was daar één van. Het gebeurt me niet vaak dat een hommel zo mooi en rustig voor de lens gaat zitten. Zelfs de vleugeltjes van het insect zijn goed te zien. Nou waren de bloesembomen wel erg mooi in bloei, dus er was vast genoeg nectar voor haar te halen. Erg leuk om dit moment te kunnen vastleggen.
Ik stond zelf onder de bloesemtak en heb de lens naar boven gericht waardoor de blauwe lucht ook op de foto kwam. Dat past mooi bij de kleuren van de bloesem.

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoDe meeste foto’s die ik maak, zijn eenvoudige en serene foto’s van de natuur, van de kleinste details van bloemen tot eindeloze landschappen. Die laatste fotografeer ik vaak op reis, als mijn man en ik samen op een motor door Europa trekken. Maar ik heb een brede interesse, dus nostalgische foto’s van Parijs of zwart-wit foto’s van abstracte objecten vind je ook bij mij. Wat voor foto het ook is, ik maak ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

https://www.arjaschrijver.nl

Alle werken