Roze bloesem met hommel

- Werkcode: 625 515

Arja Schrijver Fotografie over Roze bloesem met hommel

Soms heb je van die momenten in de fotografie die kleine geschenkjes zijn. Dit was daar één van. Het gebeurt me niet vaak dat een hommel zo mooi en rustig voor de lens gaat zitten. Zelfs de vleugeltjes van het insect zijn goed te zien. Nou waren de bloesembomen wel erg mooi in bloei, dus er was vast genoeg nectar voor haar te halen. Erg leuk om dit moment te kunnen vastleggen.
Ik stond zelf onder de bloesemtak en heb de lens naar boven gericht waardoor de blauwe lucht ook op de foto kwam. Dat past mooi bij de kleuren van de bloesem.
Arja Schrijver Fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Ik maak graag foto’s van de natuur, van kleurrijke bloemen tot de uitgestrekte landschappen van Schotland en Noorwegen. Foto's van Europese steden vind je ook in mijn shop. Wat voor foto's het ook zijn, ik creëer ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

Alle werken van Arja Schrijver Fotografie


Meer weten over Arja Schrijver Fotografie?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Roze bloesem met hommel op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Roze bloesem met hommel

Koop de foto Roze bloesem met hommel van Arja Schrijver Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 625 515
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
135,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden