Roze bloesem tegen roze achtergrond

van Arja Schrijver Fotografie

Roze bloesem tegen roze achtergrond van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 625487
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Zachte foto van een mooi roze bloesem. De bloesemboom bloeide begin april en stond heel vol in bloei. De boom stond bij iemand in de tuin, maar nog dicht genoeg bij de weg om er foto's van te kunnen maken. Ik heb bij deze foto de bloesems zo gefotografeerd dat er zoveel mogelijk andere roze bloesems op de achtergrond te zien zouden zijn, zo ontstond er een mooi roze geheel.

Normaal gesproken bewerk ik foto's nog wel aanzienlijk, om er een bepaalde sfeer aan te geven. Maar bij deze foto heb ik er voor gekozen om de foto vrijwel intact te laten. Ik heb enkel wat basisbewerkingen gedaan, zoals bepaalde delen van de foto lichter maken. De bloesem is al mooi van zichzelf met de bloemblaadjes die prachtig vol tegen elkaar gevouwen liggen.

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoDe meeste foto’s die ik maak, zijn eenvoudige en serene foto’s van de natuur, van de kleinste details van bloemen tot eindeloze landschappen. Die laatste fotografeer ik vaak op reis, als mijn man en ik samen op een motor door Europa trekken. Maar ik heb een brede interesse, dus nostalgische foto’s van Parijs of zwart-wit foto’s van abstracte objecten vind je ook bij mij. Wat voor foto het ook is, ik maak ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

https://www.arjaschrijver.nl

Alle werken