Roze bloesem tegen roze achtergrond

- Werkcode: 625 487

Arja Schrijver Fotografie over Roze bloesem tegen roze achtergrond

Zachte foto van een mooi roze bloesem. De bloesemboom bloeide begin april en stond heel vol in bloei. De boom stond bij iemand in de tuin, maar nog dicht genoeg bij de weg om er foto's van te kunnen maken. Ik heb bij deze foto de bloesems zo gefotografeerd dat er zoveel mogelijk andere roze bloesems op de achtergrond te zien zouden zijn, zo ontstond er een mooi roze geheel.

Normaal gesproken bewerk ik foto's nog wel aanzienlijk, om er een bepaalde sfeer aan te geven. Maar bij deze foto heb ik er voor gekozen om de foto vrijwel intact te laten. Ik heb enkel wat basisbewerkingen gedaan, zoals bepaalde delen van de foto lichter maken. De bloesem is al mooi van zichzelf met de bloemblaadjes die prachtig vol tegen elkaar gevouwen liggen.
Arja Schrijver Fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Ik maak graag foto’s van de natuur, van kleurrijke bloemen tot de uitgestrekte landschappen van Schotland en Noorwegen. Foto's van Europese steden vind je ook in mijn shop. Wat voor foto's het ook zijn, ik creëer ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

Alle werken van Arja Schrijver Fotografie


Meer weten over Arja Schrijver Fotografie?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Roze bloesem tegen roze achtergrond op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Roze bloesem tegen roze achtergrond

Koop de foto Roze bloesem tegen roze achtergrond van Arja Schrijver Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 625 487
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
135,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden