Roze bloesem tot in detail

van Arja Schrijver Fotografie

Roze bloesem tot in detail van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 280754
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

De bloesem van de kerspruim 'Nigra' in volle bloei, met zijn prachtige roze blaadjes en uitstekende meeldraden.
De boom was echt op z'n mooist, helemaal roze van top tot teen. Ik wilde graag de individuele bloemen op de foto zetten. Er waren een paar laaghangende takken en daardoor kon ik heel dicht bij de bloemen komen en goed scherpstellen op de juiste delen van de bloem. Al maakte het windje dat er stond het er niet makkelijker op, bij elk zuchtje wind bewoog het bloemetje. Maar met wat geduld heb ik dan toch deze macro-foto kunnen maken. Ik vond het een mooi gezicht: de roze bloem en de meeldraden die tegen de blauw-grijze achtergrond uitstaken.

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoDe meeste foto’s die ik maak, zijn eenvoudige en serene foto’s van de natuur, van de kleinste details van bloemen tot eindeloze landschappen. Die laatste fotografeer ik vaak op reis, als mijn man en ik samen op een motor door Europa trekken. Maar ik heb een brede interesse, dus nostalgische foto’s van Parijs of zwart-wit foto’s van abstracte objecten vind je ook bij mij. Wat voor foto het ook is, ik maak ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

https://www.arjaschrijver.nl

Alle werken