Rozen – Deep secret roses

van Jan Keteleer

Rozen – Deep secret roses van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 451105
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
112 gratis verzending!

Omschrijving

Bloemen Collectie
© designed by Jan Keteleer

Deep Secret Roses is de naam van dit stuk. Wanneer je zo'n naam tegenkomt, heb je waarschijnlijk veel verschillende gedachten. Zo'n naam kan zoveel dingen betekenen voor zoveel verschillende mensen. Dan zie je alles wat dit kunstwerk te bieden heeft. Je neemt de warme kleuren en vormen in je op die deze rozen tot een levendig, prachtig leven brengen. Waren je verwachtingen waargemaakt? Vormt dit een contrast met je concept van zoiets als "Deep Secret Roses"? Ongeacht uw antwoord, dit stuk zal u boeien. Het kan een mooie toevoeging zijn aan je leven.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken