Rozen - La Sevillana roos

van Jan Keteleer

Rozen - La Sevillana roos van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 451107
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
112 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Bloemen Collectie
© designed by Jan Keteleer

Wanneer je wordt geconfronteerd met een adembenemend tafereel van rozen zoals deze, is de verleiding om er waanzinnig naartoe te rennen. Er is iets aan een prachtige, echte bloemenzee die ons ertoe dwingt om voor altijd in die schoonheid te blijven. Er is iets over schoonheid zoals dit, dat onze aandacht kan trekken in, en het daar kan houden, voor een zeer lange tijd. Dit stuk viert dat soort schoonheid. Met dit mooie kunstvoorbeeld heb je iets dat je waarschijnlijk jaren en jaren plezier zal schenken. Je zult nooit genoeg krijgen van zoiets als dit.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken