Rozen - Rode rozen

van Jan Keteleer

Rozen - Rode rozen van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 451129
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
58 gratis verzending!

Omschrijving

Bloemen Collectie
© designed by Jan Keteleer

Zoals je misschien wel weet, zijn rode rozen niet zo eenvoudig als je zou denken. Hoewel rode rozen populair zijn op Valentijnsdag, kan het fascinerend zijn om te onthouden dat we een lange, complexe geschiedenis met rozen hebben. Deze bloemen zijn verschenen in duizenden kunstwerken. Ze zijn gerefereerd in duizenden gedichten, toneelstukken en films. Ze zijn een blijvend symbool in creatieve werken. Hoewel rode rozen geassocieerd zijn met liefde, zijn er andere manieren om hun bestaan te beschouwen. Dit prachtige kunstwerk is het bewijs dat er nog steeds zoveel verschillende manieren zijn om de rode roos te beschouwen.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken