Rozen - Roze Bionica-rozen

van Jan Keteleer

Rozen - Roze Bionica-rozen van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 451121
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
84 gratis verzending!

Omschrijving

Bloemen Collectie
© designed by Jan Keteleer

Dit zijn rozen die op verschillende niveaus met je kunnen praten. Aan het eind van de dag zullen deze bloemen u er echter aan herinneren dat er nog steeds geweldige schoonheid in de wereld is. Deze bloemen zijn opvallend roze, maar er is veel meer aan de hand dan die eenvoudige beschrijving. Terwijl je aandachtig kijkt naar dit mooie kunstvoorbeeld, zul je zoveel meer zien dan de kleur roze. Je gaat een universum van emoties en mogelijkheden zien. Je zult diep in je eigen herinneringen worden opgenomen, zelfs als je niet iemand bent die zich bijzonder sterk voelt over zoiets als het onderwerp van bloemen.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken