Rozen - gele rozen

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 451137
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
127 gratis verzending!

Omschrijving

Bloemen Collectie
© designed by Jan Keteleer

De kleur geel heeft het vermogen om je hart te verwarmen. Het kan je herinneren aan de beste dingen in het leven. Het kan je doen nadenken over de zon. Het kan je aan het denken zetten. Wanneer je de kleur geel combineert met rozen, heb je iets dat echt speciaal is. Rozen betekenen zoveel verschillende dingen voor zoveel verschillende mensen. Wanneer je die gevoelens combineert met alles wat je associeert met de kleur geel, blijf je achter met iets dat zeker je beste gevoelens en herinneringen zal opwekken. Dit kunstwerk kan een charmante aanvulling zijn op persoonlijke of professionele ruimtes.

Over Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken