Rozen - witte rozen

van Jan Keteleer

Rozen - witte rozen van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 451136
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
84 gratis verzending!

Omschrijving

Bloemen Collectie
© designed by Jan Keteleer

Witte rozen kunnen zoveel verschillende dingen betekenen. Tegelijkertijd kan meer specifiek de kleur wit een aantal verschillende dingen betekenen. Het kan betekenen dat iets wordt gerevitaliseerd. Het kan het leven betekenen. Het kan een mysterie betekenen. Er zijn zoveel fascinerende manieren waarop je de kleur wit kunt verkennen, en er zijn zoveel verschillende manieren om iets te interpreteren als het beeld van witte rozen. Deze prachtige bloemen kunnen de wereld voor u betekenen. Ze kunnen je herinneren aan de schoonheid die er bestaat in onze wereld. Ze kunnen u terugbrengen naar een eenvoudiger moment. Wat betekenen witte rozen voor jou?

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken