Ruïne van kathedraal van Whitby, North Yorkshire van Rietje Bulthuis

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 537981
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
96 gratis verzending!

Omschrijving

Ruïne van kathedraal van Whitby, North Yorkshire, Groot Brittannië. Whitby Abbey ligt aan de noordoost kust van Engeland.
Het was een Benedictijner Abdij.
Hij ligt letterlijk aan de kust met uitzicht over de Noordzee.
Toen in 867 de Denen Northumbrië binnenvielen en koloniseerden werd de abdij vernietigd en lag hij er voor 207 jaar desolaat en vergeten bij. Na de Normandische verovering van Engeland 1066, door Willem de Veroveraar, werd de opdracht gegeven om de abdij te herstellen. Ook het tweede klooster werd in vernietigd door Hendrik VIII (1540) De gebouwen werden geplunderd en het klooster verviel weer tot een ruïne. De formidabele restanten bleven een baken voor zeelui. Deze foto is digitaal bewerkt om de sfeer dramatischer te maken.

Dit werk wordt aangeboden door Rietje Bulthuis

Rietje Bulthuis profielfotoIk fotografeer graag natuur en landschappen. Reizen is mijn passie. Mijn reisfoto's zijn puur en natuurlijk. Daarnaast vind ik het leuk om creatieve effecten toe te voegen, of nieuwe ontwerpen te maken, zo ontstaat digitale kunst. Ook kunst- en cultuuruitingen in andere landen hebben mijn belangstelling. Ik heb in mijn shop veel albums aangemaakt: panoramafoto's, landschappen, dieren, mensen, bloemen, diverse landen, boeddha's en nog veel meer. Er is ook een album met mijn favorieten. Naast fotografie houd ik me bezig met beeldhouwen en voorheen ook met schilderen. Mijn andere werk is te zien op http://www.rietjebulthuis.nl Wil je een foto downloaden? Dat kan, ik bied mijn foto's aan op: http://www.istockphoto.com/nl/portfolio/rbulthuis. Hier vind je ook andere foto's die minder geschikt zijn als afbeelding aan de muur.

Alle werken