Een Werk aan de Muur shop

Rumex Black Ink

- Werkcode: 650 747

EH? by ILSEHA over Rumex Black Ink

Een bewerkte foto van Rumex hydrolaphatum, ook wel bekend als waterzuring, genomen aan een waterkant in Vlagtwedde. Dit is een van mijn favoriete werken omdat het aantoont dat ook onkruid ongelooflijk mooi kan zijn!
Met deze stijl kun je je fantasie de vrije loop laten aangezien het lijkt op een simpele inktvlek. Testen maar!
EH? by ILSEHA profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door EH? by ILSEHA

Natuurfotografie met een twist!
Voor EH? by Ilseha heb ik werken gecreëerd die door hun ontwerp de fantasie doen prikkelen. Door een foto meerdere keren te spiegelen en weer samen te voegen, ontstaat er een geheel ander beeld. Een beeld dat niet altijd meteen te plaatsen is en daardoor vaak tot de verbeelding gaat spreken! 

De symmetrie van het geheel voegt echter ook een bepaalde rust toe aan het beeld waardoor het niet overweldigend wordt om naar te kijken. Misschien omdat de werken door deze symmetrie ook wel doen denken aan mandala’s, afbeeldingen die soms gebruikt worden om te helpen bij meditatie.
Door de natuur als onderwerp te nemen van de foto’s, wordt het rustgevende effect van de werken nogmaals versterkt. Het is namelijk meermaals bewezen dat de natuur een helend effect heeft op mensen! Daarnaast zijn er ook onderzoeken die uitwijzen dat mooie dingen een positief effect hebben op de stemming en het algehele geluksgevoel van mensen. En de schoonheid die de natuur te bieden heeft, is natuurlijk ongeëvenaard!
Door de combinatie van deze aspecten zijn de werken van EH? by Ilseha dus een bijzondere toevoeging aan uw omgeving. En door de verschillende stijlen die er te krijgen zijn, is er altijd wel een die perfect past bij de rest van uw interieur!

Alle werken van EH? by ILSEHA


Waarom je kiest voor Rumex Black Ink op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Rumex Black Ink

Koop de foto Rumex Black Ink van EH? by ILSEHA op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 650 747
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
103 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.