Een Werk aan de Muur shop

Samenkomst Van Enten

- Werkcode: 1 030 303

Ellen Borggreve over Samenkomst Van Enten

Lentebos met ontwortelde bomen in een heuvellandschap in het zachte licht van de dageraad.

Er gaat niets boven mist bij zonsopgang op een mooie lentemorgen. Ik hou van deze zeer vroege ochtenden, waar je niet het risico loopt dat een hond wegloopt met je statief op zijn rug (dit is gebeurd...verschillende keren), wanneer alles stil is, de wereld slaapt maar de natuur wakker is. Ik hou van de geluiden van deze vroege lente ochtenden, zonder het menselijke lawaai dat overdag alomtegenwoordig is. Het licht was heel zacht op deze mistige ochtend toen ik bezig was mijn wortels terug te vinden door ontwortelde bomen te fotograferen. De manier waarop deze bomen bijna boven de grond lijken te zweven en toch zo levend zijn, is een waar eerbetoon aan hun aanpassing aan hun omgeving en hun wil om te overleven. Het is heel moeilijk om bedroefd te blijven als je zoiets ziet
Ellen Borggreve profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ellen Borggreve

Ellen Borggreve is een landschapsfotograaf en auteur van o.a. Woodscapes en Praxisbuch Wälder fotografieren. Ze is geboren en getogen in de bossen van de Veluwe waar haar liefde voor bomen ontstaan is. Naast bossen fotografeert ze echter ook graag de Nederlandse kust.

De focus ligt op verstilde scenes die buiten de realiteit van alledag lijken te liggen, zonder mensen in beeld, waarbij onderwerpen die op het punt staan te verdwijnen vaak het onderwerp zijn. Het vluchtige van patronen in het zand, maar vooral ook oude woudreuzen die door klimaatverandering in razend tempo verdwijnen.

Ellen is een awarded photographer op 1x en is in 2019 door Photoblog uitgeroepen tot één van werelds beste landschapsfotografen. Haar werk is gepubliceerd in boeken, Natuurfotografie Magazine, Focus, Landscape Photography Magazine, On Landscape en vele andere publicaties. Ze deelt haar kennis mede opgedaan tijdens haar lange carrière als soft sculpture artist en designer in combinatie met meer dan 40 jaar ervaring in fotografie in de vele artikelen die ze schrijft voor oa Landscape Photography Magazine en ook haar eigen blog. Daarnaast geeft ze graag les waarbij ze de individuele visie van fotografen voorop stelt.

Alle werken van Ellen Borggreve


Waarom je kiest voor Samenkomst Van Enten op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Samenkomst Van Enten

Koop de foto Samenkomst Van Enten van Ellen Borggreve op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 030 303
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
131,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.