Een Werk aan de Muur shop

Schaap in t hoge gras

- Werkcode: 994 016

Tanja van Beuningen over Schaap in t hoge gras

Schapen hebben behoefte aan een weide waarin ze kunnen grazen en zich verschuilen. Laag struikgewas of de mogelijkheid om rondom de stal te lopen geeft de dieren een gevoel van veiligheid.

Op de fiets, camera in t mandje en hop het poldergebied in. Je ziet allerlei dieren, en zo ook schapen. Heerlijk om te zien als ze van de boer een groot stuk weiland hebben waar ze heerlijk kunnen grazen. Heb er een hele tijd staan genieten en natuurlijk een paar leuke foto's gemaakt.
Tanja van Beuningen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Tanja van Beuningen

Een 'beeld' zegt meer dan vele woorden! Hallo! Mijn naam is Tanja en ik ben een gepassioneerde hobbyfotograaf. Ik hou ervan om te experimenteren met licht en objecten, zowel in de natuur als in mijn productstudio. Voornamelijk richt ik me op waterdruppels, veren, bloemen, maw het kleine groots tonen. Naast het maken van macrofotografie maak ik ook graag foto's van dieren en natuur.

Alle werken van Tanja van Beuningen


Waarom je kiest voor Schaap in t hoge gras op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Schaap in t hoge gras

Koop de foto Schaap in t hoge gras van Tanja van Beuningen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 994 016
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
107,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.