Schapen

- Werkcode: 561 256

Erik Reijnders over Schapen

Schapen zijn niet meer weg te denken als het gaat om natuurbehoud. langs de kust in het duingebied staan deze Blackfaces. Een sterk ras dat zichzelf goed verdedigd tegen roofdieren die het op hun lammeren gemunt hebben. De van nature wat schuwe dieren zijn op vele plaatsen in de duinen te vinden.
Erik Reijnders profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Erik Reijnders

Fotografie is mijn passie. Wanneer ik onderweg ben is mijn camera altijd in de buurt voor dat ene perfecte plaatje. Mijn werk is daardoor zeer uiteenlopend , Kijk rustig rond in mijn diverse shop's . Er is voor elk vertrek voor elke ruimte iets bijzonders te vinden . Wil jij echt iets wat je niet bij de buurvrouw tegen komt? Dan is mijn fotografie en of mijn kunst , jou startpunt!

Alle werken van Erik Reijnders


Waarom je kiest voor Schapen als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Schapen

Koop de illustratie Schapen van Erik Reijnders op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 561 256
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
118,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden