Schapenboet op het waddeneiland Texel

- Werkcode: 1 019 654

Galerie Ringoot over Schapenboet op het waddeneiland Texel

Schapenboet (schaapskooi) op het Nederlandse waddeneiland Texel. Aquarel op papier door Hans Sturris. (1992)

Een van de werken uit een reeks die Hans in 1992 schilderde op dt Nederlandse waddeneiland.

Een schapenboet is een Texels gebouw dat gebruikt wordt als noodstal en opslagruimte voor hooi en andere materialen. Daarnaast vinden schapen er beschutting bij guur weer en bieden ze ooien een plaats om te lammeren (zie https://www.leestekensvanhetlandschap.nl/schapenboet)
Galerie Ringoot profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Galerie Ringoot

Galerie Ringoot is een hommage aan het werk van de Belgische kunstschilder Pieter Ringoot (1921 - 2011) en de Nederlandse illustrator, schrijver en kunstschilder Hans Sturris .

Deze online kunstgalerie toont een selectie uit het werk van de kunstenaars, bestaande uit olieverfschilderijen, aquarellen, pentekeningen, Schetsen, acryl schilderijen, aquarellen en pastel tekeningen.

Via de webshop op deze pagina is het mogelijk om reproducties en prints van de werken aan te schaffen. Met de aanschaf van een reproductie steunt u het onderhoud en de activiteiten van Galerie Ringoot zodat de werken voor het nageslacht bewaard blijven en ze voor iedereen zichtbaar zijn.

Galerie Ringoot is een initiatief van Stef Ringoot. Illustrator, cartoonist en grafisch vormgever (zie https://www.stefringoot.com). Kleinzoon van Pieter Ringoot en schoonzoon van Hans Sturris.

Alle werken van Galerie Ringoot


Waarom je kiest voor Schapenboet op het waddeneiland Texel als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Schapenboet op het waddeneiland Texel

Koop de illustratie Schapenboet op het waddeneiland Texel van Galerie Ringoot op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 019 654
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
83,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden