Schapenhoeden van Frans Van der Kuil

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 670958
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
81 gratis verzending!

Omschrijving

Schapenhoeden
Fietsen over de heide in de omgeving van Stroe. Ja toevallig kom je de herder en zijn kudde schapen tegen. Ze steken van het ene heide veld over het fietspad naar het andere heide veld. De herder blaast op zijn fluitje om commando's te geven. De hond zorgt dat de 250 schapen bij elkaar blijven en in een groep het fietspad oversteken

Dit werk wordt aangeboden door Frans Van der Kuil

Frans Van der Kuil profielfotoIk ben Frans van der Kuil. Woon in Beverwijk.
Een aantal jaren geleden ben ik als onderwijskundige en manager in het onderwijs met pensioen gegaan. Nu heb ik meer tijd voor fotografie en ben mijn eigen stijl, technieken verder gaan ontwikkelen naar mijn persoonlijke art-work. Ik heb een voorkeur voor straatfotografie, strand en surrealisme (of noem me gewoon een beetje vreemd). Ik werk intuïtief en zoek altijd naar meer dan ‘gewoon’ een beeld. Ik gebruik foto’s uit mijn eigen archief en creëer zwart/wit of kleurrijke beelden. Opzoek naar een verbinding tussen fotografie en de schilderkunst.
Ik zou mijzelf een beeldontwerper noemen, die als een straatfotograaf kijkt naar de wereld om hem heen.
Ik bewerk mijn foto's met de Nik Collection, Photoshop cc en soms Painter2020 van Corel. Sommige bewerkingen lukken meteen in een sessie. Andere moet ik later weer oppakken. Er zijn momenten dat ik zomaar een aantal foto's kan omtoveren tot digitale beelden. Magisch. Foto's, bewerkingen en ideeën vloeien in elkaar over. Creativiteit stroomt. Ik hoop met mijn werk mensen te verbazen.
https://fransvanderkuil.werkaandemuur.nl/nl

Alle werken