Een Werk aan de Muur shop

Schedel van een jak op een bergtop in de Himalaya, Tibet

- Werkcode: 210 042

Rietje Bulthuis over Schedel van een jak op een bergtop in de Himalaya, Tibet

Schedel van een jak op een bergtop in de Himalaya, Tibet. Ook de gebedsvlaggetjes zijn weer aanwezig op dit hoge punt. De jak is een rundersoort die veel voorkomt in Tibet. De jak kan op grote hoogte leven en beter klimmen dan de mens. Hij wordt ingezet als lastdier.
De vijf kleuren van de vlaggen staan voor de vijf elementen. Blauw staat voor hemel, wit voor wind, rood voor vuur, groen voor water en geel voor aarde.
Tegelijkertijd staat elke kleur voor een van de vijf dhyani-Boeddha's.
Vaak staan naast de mantra's gebeden voor een lang en voorspoedig leven van degene die het vlaggetje ophangt.
Gebedsvlaggetjes verspreiden vrede, compassie, kracht en wijsheid.
Rietje Bulthuis profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Rietje Bulthuis

Ik fotografeer graag natuur en landschappen. Reizen is mijn passie. Mijn reisfoto's zijn puur en natuurlijk. Daarnaast vind ik het leuk om creatieve effecten toe te voegen, of nieuwe ontwerpen te maken, zo ontstaat digitale kunst. Ook kunst- en cultuuruitingen in andere landen hebben mijn belangstelling. Ik heb in mijn shop veel albums aangemaakt: panoramafoto's, landschappen, dieren, mensen, bloemen, diverse landen, boeddha's en nog veel meer. Er is ook een album met mijn favorieten. Naast fotografie houd ik me bezig met beeldhouwen en voorheen ook met schilderen. Mijn andere werk is te zien op http://www.rietjebulthuis.nl Wil je een foto downloaden? Dat kan, ik bied mijn foto's aan op: http://www.istockphoto.com/nl/portfolio/rbulthuis. Hier vind je ook andere foto's die minder geschikt zijn als afbeelding aan de muur.

Alle werken van Rietje Bulthuis


Waarom je kiest voor Schedel van een jak op een bergtop in de Himalaya, Tibet als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Schedel van een jak op een bergtop in de Himalaya, Tibet

Koop de foto Schedel van een jak op een bergtop in de Himalaya, Tibet van Rietje Bulthuis op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 210 042
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
68 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.